Šta je Montenegro Business Run?

Montenegro Business Run je timska trka na 5 km i predstavljaja najveći sportsko-kompanijski događaj u našoj zemlji koji okuplja zaposlene iz više od 100 kompanija koje posluju na teritoriji naše zemlje. Ideja ovog jedinstvenog tim bilding događaja jeste spajanje zaposlenih van radnog mjesta, promocija zdravih životnih stilova i trčanja kao otpimalnog načina rekreacije za modernog zaposlenog čoveka. Pravo učešća na trkama imaju svi zaposleni iz kompanija koje posluju na teritoriji Republike Crne Gore.

PRIJAVLJIVANJE: Kako da prijavite vašu kompaniju?

Prijavljujete kompaniju tako što ćete popuniti prijavni formular na sajtu. Naš tim će vam po prijemu prijave poslati predračun i na taj način ćete rezervisati mjesta za vaše zaposlene.

Kategorije takmičenja i nagrade

Na Montenegro Business Run pobjeđuju najbrži ali i najzanimljiviji timovi. I vaša kompanija može biti pobjednik u jednoj od sledećih kategorija:

  1. Ekipno – Plaketu osvajaju tri najbrže ekipe – vremena tri najbrža člana vaše ekipe se sabiraju, od kojih najmanje jedno mora biti dama.
  2. Pojedinačno – Pojedinačno u muškoj i ženskoj kategoriji: I, II, III mjesto
  3. Najfit tim – Nagrada za najfit tim – dodjeljuje se ekipi s najviše prijavljenih trkača.

USLOVI UČESTVOVANJA

Jedino zaposleni u kompanijama, preduzećima i NVO imaju pravo učestvovanja. Nije se moguće prijaviti kao individualni takmičar.

MEDICINSKA SLUŽBA

Na Montenegro Business Run su prisutna kola Hitne pomoći i medicinske službe koje su zadužene za brigu o učesnicima. Molimo vas da prije bavljenja fizičkom aktivnošću posjetite vašeg ljekara i provjerite svoje zdrastveno stanje.

POVRAĆAJ NOVCA

Povraćaj novca je moguć do 14 dana prije održavanja događaja. U slučaju da niste u stanju da učestvujete, a nakon isteka pomenutog roka, možete da prenesete svoju startninu na drugog kolegu.

SVLAČIONICE: Da li postoji mjesto za presvlačenje?

Da, postoje odvojeni prostori za presvlačenje za muškarce i žene.

DRESOVI: Timske majice za trčanje

Majice čine tim. Kreirajte svoje dresove i budite prepoznatljivi na trci.

Ideja trke je da se sve šareni, od garderobe do osmijeha, i da trka posluži vama kao tim bilding i promociju vaše firme. Naša preporuka je da trčite u majicama vaše kompanije, ali niste u obavezi. Majice koje budete dobili u startnom paketu su majice koje će vam dobro služiti kao majica za trening i uspomenu sa događaja.

IZMJENE ČLANOVA VAŠEG TIMA

Da li i kako možemo da izvršimo izmjenu, kada je jedan ili više članova spriječeno da učestvuju?

Da. Nedjelju dana pred sam početak trke zaključujemo startnu listu i šaljemo startne brojeve na izradu. Sve izmjene do tada su moguće.

Nakon isteka ovog roka, sve izmjene u posljednjoj nedjelji nećemo bilježiti u startnoj listi, ali vi slobodno dođite sa izmjenom, koja će trčati u ime prvog prijavljenog člana.

PREUZIMANJE STARTNIH BROJEVA

Preuzimanje startnih brojeva se organizuje na ulazu u vinski podrum Šipčanik.

Kako bi se smanjile gužve brojeve za cijeli tim preuzima kapiten ili ovlašćeno lice iz kompanije.

CIJENA I NAČIN PLAĆANJA

RANE prijave 21eur do 16.3.
REGULARNE prijave 25eur do 8.4.
KASNE prijave 30eur do 16.4.

Prijava je kompletna nakon popunjavanja formulara i uplate kotizacije.

Nakon popunjavanja formulara za prijavu naš tim će vam poslati predračun po kojem je potrebno izvršiti uplatu, a nakon uplate od nas dobijate i račun.

OSIGURANJE

Montenegro Business Run ne preuzima odgovornost za moguće sportske povrede ili nestanak vrijednih stvari.

GARDEROBA: DA LI POSTOJI MJESTO ZA OSTAVLJANJE STVARI?

Da, u sklopu trke postoji prostor za presvlačenje i odlaganje stvari.

HODANJE ili TRČANJE: Šta ako niste trčali duže vreme?

Montenegro Business Run je prije svega tim bilding događaj u kojem pored trkača učestvuju i svi zaposleni koji žele da budu aktivni i koji mogu da prepješače stazu dugu 5km.

Možete kombinovati trčanje i hodanje, nikakav problem.

35% učesnika učestvuje po prvi put na nekoj trci i nikada ranije nisu trčali.

Ako možete, mjesec dana pred trku krenite sa hodanjem i laganim trčanjem svakih par dana po 30 minuta. Čak i da to ne uradite, dođite na trku ali krenite jako sporo uz miks brzog hodanja i sporog trčanja. Planirajte da završite trku za 40-60 minuta.

POGLEDAJTE NAŠE PLANOVE ZA PRIPREMU OVDJE