DOBRODOŠLI NA NAJVEĆI TIM BILDING U ISTORIJI CRNE GORE

Montenegro Business Run je poslovna trka u kojoj učestvuju zaposleni iz kompanija sa teritorije Crne Gore.

Događaj predstavlja trku na 5km na kojoj trče ili hodaju zaposleni iz kompanije čineći tako kompanijski tim. Učesnici dobijaju majice, medalje i startni broj, a nakon trke obezbjeđena je okrepa, večera i “after run” žurka.

ZAŠTO DA UČESTVUJETE?

Takmičarski duh

Učešće na trci budi takmičarski duh, svaki učesnik želi da bude brži od nekog ili da uspije da pobjedi sebe i pretrči zadatu distancu.

Zabava

Najbolje rezultate postižemo kada radimo nešto što je ujedno i zabavno. Pored trčanja sa kolegama sve učesnike očekuju i koncert, večera i piće. Ovaj događaj možete posmatrati i kao zabava sa kolegama u četvrtak poslije posla.

Druženje

Druženje sa kolegama van kancelarije u aktivnom okruženju je neprocjenjiva vrijednost Montenegro Business Run trke.
0
Učesnika
0
Kompanija
0
Država

Organizatrori trke

Organizatori trke su Multisport Akademija MAYER i Business support centar – BSC d.o.o. – sportska ekipa koja prati aktuelne trendove, kako sportu, tako i u biznisu.

U saradnji sa partnerima iz Hrvatske, Srbije i Švajcarske, ovaj inovativan koncept najmasovnijeg team buildinga realizuju u Crnoj Gori čime se doprinosi jačanju Brenda preduzeća timova učesnika, odnosno boljoj povezanosti među zaposlenima, te kod klijentata stvaraju nezaboravan doživljaj i jačaju njihovu povezanost i lojalnost prema Brendu.

Organizatori iza sebe imaju brojne organizacije sportskih i biznis manifestacija i to su glavne preporuke da će ovaj dogadjaj biti organizovan na najvećem mogućem nivou.

MAM-logo

Multisport Akademija MAYER

Ul. Andrije Paltašića br. 26,
81000 Podgorica
PIB: 11011802

Business support centar d.o.o

Dalmatinska bb,
81 000 Podgorica
PIB:03098419
PDV:30/31-16260-1