Trčanje je savršen oblik treninga za sve zaposlene. Trčimo napolju na otvorenom, što je jako važno u vremenu kada sjedimo (i u kolima, ali i u teretani) i po više od 10 sati na dan. Trčati možemo kada želimo (i kada stignemo). Ne treba nam sparing partner, ekipa ili bilo koja vrsta prethodnog dogovora. Trčanje se uklapa i sa vašim poslovnim putovanjima, te nema prekidanja treninga i gubitka navike redovnog vježbanja.

 

Neka trke Montenegro Business Run serije budu tvoja inspiracija da treniraš i trčiš bolje. Iskoristi šansu da se pokreneš i budeš redovno aktivan. Mi ti u tome pomažemo!

BESPLATNI PLAN ZA TRČANJE

Montenegro Business Run u saradnji sa Školom trčanja GUMP i IRONMAN sertifikovanim trenerom, Igorom Majerom, vam nudi besplatne savjete i program za pripremu trke na 5km. Igor Majer je sa svojom Školom trčanja GUMP do sada pripremio više od 150 trkača da istrče svoje rekreativne trke na 5km, 10km i polumaraton.

 

Osnovni program za apsolutne početnike

Ukoliko dugo vremena (više od 2 godine) niste bili aktivni i imate još mjesec dana do trke, a želite da krenete da trčite, ovaj program će vam pomoći da u kombinaciji hodanja i trčanja, postepeno, bez povrede, i bez odustajanja dođete do uspješno završene vaše prve trke.

Program traje 5 nedjelja, a možete ga preuzeti na ovom linku.

 

TRENIRAJ TRČANJE SA NAMA U PODGORICI